Povestea mea

Salut!

Sunt Eduard Stoica, un pasionat de pirogravura și de traforaj. Imi face plăcere să realizez lucruri dragi mie și celor din jurul meu folosind lemnul!

De mic copil am fost fascinat de frumusețea lemnului și eram mereu fericit cand mergeam la un club al școlii unde eram îndrumat să învăț despre traforaj și pirogravura! Acești primi pași îi făceam la vârsta de 11, 12 ani. Dar, școala m-a purtat către alt orizont, am plecat din localitatea natală și am parcurs mai multe etape ale vieții. Am absolvit instituțiile de învățământ alese și am avut parte de experiente plăcute și de neuitat în profesia în care m-am pregătit! Uneori, îmi aduceam aminte de bucuria de a însufleți lemnul și mai realizam câte un obiect pentru a mă bucura de el sau pentru a-l dărui unei persoane dragi.

Dar, într-o zi de martie în 2017, o întâmplare neașteptată și deloc plăcută m-a adus în imposibilitatea de a-mi folosi una dintre mâini o perioadă semnificativă de timp. Perioada de recuperare m-a ajutat să-mi schimb viziunea asupra a ceea ce este cu adevărat important. Astfel, am conștientizat cât de important este să poți crea cu mâinile tale, să transformi lemnul și să transmiți emoție și bucurie. De atunci am  revenit la proiecte neterminate și am început să mă bucur de frumusețea și mirosul lemnului!

Dar de ce să o fac doar pentru mine? Așa am decis ca lucrările mele să le expun, iar cei interesați să se poată bucura alături de mine!

Așa că, aici, poți vedea o parte din ceea ce realizez. Prin fotografiile expuse încerc să surprind acea căldură a lemnului, iar fiecare lucrare prezentată, sper, să se transforme într-un cadou pentru cineva drag.

Consider că un obiect personalizat și dăruit cuiva drag exprimă emoție și-l transformă într-un cadou original și unic!

Dăruiește din suflet!